COMPLETE BADKAMERRENOVATIE

Met een complete badkamerrenovatie wordt de gehele badkamerruimte opgeknapt. Een volledige badkamerrenovatie neemt meestal een aantal dagen in beslag, want er is ook breekwerk nodig. Bij de renovatie wordt het tegelwerk en het sanitair meestal vervangen. Maak de ruimte helemaal af met fonkelnieuwe badkamermeubels en verlichting.

Maak eerst een ontwerp!

Wanneer u wilt renoveren is het verstandig om van tevoren te bedenken wat u allemaal wilt gaan veranderen. Bedenk bijvoorbeeld of het nieuwe sanitair op dezelfde plek komt of dat u een andere indeling wilt. In dat geval moet er namelijk ook leidingwerk aangepast worden. Ga dan eerst uw droombadkamer ontwerpen en bekijk de mogelijkheden. Een volledige badkamerrenovatie kost rond de €3.500,- tot €10.000,-.

BADKAMER VERBOUWEN

De termen verbouwen en renoveren worden vaak door elkaar gebruikt. Toch is er een klein verschil. Bij een renovatie gaat het om het vernieuwen van onderdelen van de badkamerruimte.

Een verbouwing is vaak een grotere klus. Er worden dan namelijk ook bouwtechnische wijzigingen uitgevoerd.

Denk hierbij aan het verleggen van het leidingwerk, het vergroten van de ruimte of het zelfs het monteren van een dakkapel om meer sta-ruimte te creëren ineen badkamer onder een schuin dak.