TOTAAL RENOVATIE

Bij een totaalrenovatie van je woning komt heel wat kijken: bouwvergunning, materiaalkeuzes, de renovatiewerken zelf, … Een goede coördinatie en opvolging is dus essentieel om zo’n groot verbouwproces tot een goed einde te brengen.

Wij van TB Algemene aannemingen begeleiden je doorheen dit proces.

Naast de voorbereiding en coördinatie van je project voeren wij de werken ook zelf uit, dus geen andere tussenpersonen.

STAP 1: ANALYSE VAN JE WONING

Een grondige analyse van uw woning is het eerst wat wij doen. We bekijken de mogelijk pijnpunten en bespreken de plaatsen die toe zijn aan renovatie. Verder gaan we ook na of er andere zaken aan renovatie toe zijn.

STAP 2: ONTWERP VAN JE TOTAALRENOVATIE

Na de analyse gaan we over tot het bespreken welke werken we gaan uitvoeren in samenspraak met de klant, We bekijken de mogelijke ontwerpen en gaan over tot voorstel.

STAP 3: PLANNING VAN JE TOTAALRENOVATIE

Nadat we samen tot een ontwerp gekomen zijn gaan we een planning opstellen. Welke werken moeten eerst gebeuren en welke impact hebben die op het volledige proces. Deze planning bespreken we ook om de hinder tijdens deze periode zo miniem mogelijk te houden.

STAP 4: ADMINISTRATIEVE VOORBEREIDING

Ook voor de administratie van je totaal renovatie doen wij het nodige. Is er een bouwvergunning nodig? Zijn er premies die we kunnen aanvragen? Deze checks doen wij allemaal voor u.

STAP 5: BUDGET VOOR JE TOTAALRENOVATIE

Nu we weten wat er moet gebeuren maken we een offerte op maat. We bekijken de materialen en maken een berekening van de werkuren die nodig zijn om tot een perfect eindresultaat te komen.

STAP 6: UITVOERING VAN DE RENOVATIEWERKEN

En dan is het moment aangebroken, we starten aan de totaal renovatie van je project. Belangrijk om weten is dat iedere renovatie anders is dat er soms meer hinder kan zijn door de werken die in uitvoering zijn.

Klaar om aan je renovatie te beginnen?
Neem dan nu contact op met ons.

OFFERTE AANVRAGEN